Gynekologer - Information om Gynekologer

Gynekologer - SFOG Svensk Förening För Obstetrik & Gynekologi

Gynekologer hos SFOG Svensk Förening För Obstetrik & Gynekologi i Stockholm

I Stockholm finns det 24 gynekologer eller kvinnokliniker SFOG Svensk Förening För Obstetrik & Gynekologi är en av dem. Både inriktning och tillgänglighet skiljer gynekologerna och därför kan det vara bra att jämföra flera gynekologer i Stockholms län eller enbart i Stockholm.


Då du kontaktar någon gynekolog är det bra om du har en uppfattning om vilken kompetens och erfarenhet som gynekologen ska besitta. Det kan ju vara så att du har något specifikt symptom som kan vara orsakat av endometrios och då bör ju gynekologen ha den inriktningen eller så kanske det bara är en gynekologisk rutinkontroll. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika gynekologers webbsidor. Då det finns flera privatpraktiserande kliniker inom området gynekologi i Stockholm liknande SFOG Svensk Förening För Obstetrik & Gynekologi kan det vara bra att kontrollera och jämföra olika alternativa gynekologer och även försöka hitta rekommendationer. Dock ska du börja höra efter med SFOG Svensk Förening För Obstetrik & Gynekologi först.
Bäst är att kontakta SFOG Svensk Förening För Obstetrik & Gynekologi och du behöver få kontant med en Gynekolog på följande sätt:


SFOG Svensk Förening För Obstetrik & Gynekologi

Drottninggatan 55

111 21 Stockholm

08-440 01 75