Gynekologer - Information om Gynekologer

Gynekologer - Ricksten Dr, Islingegårds Läkarmottagning

Gynekologer hos Ricksten Dr, Islingegårds Läkarmottagning i Lidingö

I Lidingö finns det 2 gynekologer eller kvinnokliniker Ricksten Dr, Islingegårds Läkarmottagning är en av dem. Både inriktning och tillgänglighet skiljer gynekologerna och därför kan det vara bra att jämföra flera gynekologer i Stockholms län eller enbart i Lidingö.


Då du kontaktar någon gynekolog är det bra om du har en uppfattning om vilken kompetens och erfarenhet som gynekologen ska besitta. Det kan ju vara så att du har något specifikt symptom som kan vara orsakat av endometrios och då bör ju gynekologen ha den inriktningen eller så kanske det bara är en gynekologisk rutinkontroll. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika gynekologers webbsidor. Då det finns flera privatpraktiserande kliniker inom området gynekologi i Lidingö liknande Ricksten Dr, Islingegårds Läkarmottagning kan det vara bra att kontrollera och jämföra olika alternativa gynekologer och även försöka hitta rekommendationer. Dock ska du börja höra efter med Ricksten Dr, Islingegårds Läkarmottagning först.
Bäst är att kontakta Ricksten Dr, Islingegårds Läkarmottagning och du behöver få kontant med en Gynekolog på följande sätt:


Ricksten Dr, Islingegårds Läkarmottagning

Gårdstigen 3

181 33 Lidingö