Gynekologer - Information om Gynekologer

Gynekologer - Gynekologimottagning Slottsstadens Läkarhus

Gynekologer hos Gynekologimottagning Slottsstadens Läkarhus i Malmö

I Malmö finns det 7 gynekologer eller kvinnokliniker Gynekologimottagning Slottsstadens Läkarhus är en av dem. Både inriktning och tillgänglighet skiljer gynekologerna och därför kan det vara bra att jämföra flera gynekologer i Skåne län eller enbart i Malmö.


Då du kontaktar någon gynekolog är det bra om du har en uppfattning om vilken kompetens och erfarenhet som gynekologen ska besitta. Det kan ju vara så att du har något specifikt symptom som kan vara orsakat av endometrios och då bör ju gynekologen ha den inriktningen eller så kanske det bara är en gynekologisk rutinkontroll. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika gynekologers webbsidor. Då det finns flera privatpraktiserande kliniker inom området gynekologi i Malmö liknande Gynekologimottagning Slottsstadens Läkarhus kan det vara bra att kontrollera och jämföra olika alternativa gynekologer och även försöka hitta rekommendationer. Dock ska du börja höra efter med Gynekologimottagning Slottsstadens Läkarhus först.
Bäst är att kontakta Gynekologimottagning Slottsstadens Läkarhus och du behöver få kontant med en Gynekolog på följande sätt:


Gynekologimottagning Slottsstadens Läkarhus

Fågelbacksgatan 11

217 44 Malmö