Gynekologer - Information om Gynekologer

Gynekologer - Aslaksen Special Mottagning för Kvinnosjukdomar

Gynekologer hos Aslaksen Special Mottagning för  Kvinnosjukdomar i Örebro

I Örebro finns det 3 gynekologer eller kvinnokliniker Aslaksen Special Mottagning för Kvinnosjukdomar är en av dem. Både inriktning och tillgänglighet skiljer gynekologerna och därför kan det vara bra att jämföra flera gynekologer i Örebro län eller enbart i Örebro.


Då du kontaktar någon gynekolog är det bra om du har en uppfattning om vilken kompetens och erfarenhet som gynekologen ska besitta. Det kan ju vara så att du har något specifikt symptom som kan vara orsakat av endometrios och då bör ju gynekologen ha den inriktningen eller så kanske det bara är en gynekologisk rutinkontroll. En hel del nyttig fakta kan du hitta på olika gynekologers webbsidor. Då det finns flera privatpraktiserande kliniker inom området gynekologi i Örebro liknande Aslaksen Special Mottagning för Kvinnosjukdomar kan det vara bra att kontrollera och jämföra olika alternativa gynekologer och även försöka hitta rekommendationer. Dock ska du börja höra efter med Aslaksen Special Mottagning för Kvinnosjukdomar först.
Bäst är att kontakta Aslaksen Special Mottagning för Kvinnosjukdomar och du behöver få kontant med en Gynekolog på följande sätt:


Aslaksen Special Mottagning för Kvinnosjukdomar

Glomman 113

702 30 Örebro

019-24 66 70